2009/11/23

So pretty, so smart, such a waste of a young heart.

What a pity, what a sham, what's the matter with you man?

Oon nyt käyny kaks kertaa kattomassa sen New Moonin, ja leffahan on upea (sanokaa mitä sanotte, se on!!) mutta en nyt puhu itse leffasta. Vaan sen elokuvan musiikeista, toisin sanoen soundtrackista. Vaikka pidän todella monen elokuvan soundtrackeja loistavina, New Moon vie leffamusat uudelle tasolle. Luulin että Nick and Norah's Infinite Playlist oli paras, jolta löytyy mm. The Nationalia, Tapes 'n Tapesia, Band of Horses, Richard Hawley etc.

Mutta ei! New Moon vie voiton.

1. DEATH CAB FOR CUTIE – MEET ME ON THE EQUINOX
2. BAND OF SKULLS – FRIENDS
3. THOM YORKE – HEARING DAMAGE
4. LYKKE LI – POSSIBILITY
5. THE KILLERS – A WHITE DEMON LOVE SONG
6. ANYA MARINA – SATELLITE HEART
7. MUSE – I BELONG TO YOU (NEW MOON REMIX)
8. BON IVER & ST. VINCENT – ROSYLN
9. BLACK REBEL MOTORCYCLE CLUB – DONE ALL WRONG
10. HURRICANE BELLS – MONSTERS
11. SEA WOLF – THE VIOLET HOUR
12. OK GO – SHOOTING THE MOON
13. GRIZZLY BEAR WITH VICTORIA LEGRAND – SLOW LIFE
14. EDITORS – NO SOUND BUT THE WIND
15. ALEXANDRE DESPLAT – NEW MOON (THE MEADOW)

Lykke Li, Muse, Editors...? Okei Muselta olis voinu olla parempi biisi. Mutta Editorsilta ei todellakaan! Kuulin ton No Sound But The Windin vasta nyt, mutta aika nopeesti se on kivunnu mun lempi Editors-biisiks. Se on jotenki.. koruton? Siinä ei oo mitään ylimääräistä. Se on loistava omassa yksinkertaisuudessaan. Biisi alkaa sanoilla We Can never go home, we no longer get one... Pientä The Smiths - There is a light that never goes outtia ilmassa :D

Ja Lykke Lin Possibility ! Sopi täydellisesti siihen kohtaukseen siinä leffassa, ja upea biisi Lykeltä muutenkin.

Mutta lempparibiisi tolta soundtrackilta... Anya Marinan Satellite Heart. Emmä edes löydä sanoja et miten hieno kappale toi on mun mielestä. Miks en ollu kuullu Anya Marinasta aikasemmin?? Vaikka sen musiikkia on ilmeisesti ollu Greyn Anatomiassa (sarja jolla on täydellisin soundtrack nyt, ja tulee aika olemaan). Tällä naisella on aivan ihana ääni. Mä tykkään.

Sit onhan tota Tomppaaki otettu tähän leffaan, tosi jännä. Ei Radioheadii tällä kertaa! Tosi hyvä biisi tää Hearing Damage myöski. En tienny et siin leffas olis Thominki musaa, ni oli kiva ylläri. Tiesin vaan Lykestä. Nyt vois vähä brassailla, et meikä on perustanu Lyken galtsuyhteisön...... (==DDDDD??)

Jjoo. Ehkä se riitti New Moonista. Eli vaikka ette itse leffasta niin tykkäiskää ni kannattaa kattoo ihan musien takia!

Oltii tossa kuun alussa siellä God Is an Astronautin keikalla Jannin kans Trel. Oli hyvä keikka, harmitti se vaan ku joutu ajaa sinne ja takas, veti vähä veroja =D mut oli se nyt ainaski MELKEIN sen arvosta. No ei, oli se.

Ja Musen keikka lokakuussa.... Eisss. Vaan Suvi voi tietää että miltä musta siellä tuntu. Sanat ei riitä alkuunkaa, pitäs näyttää! Tykkäsin paljon enemmän kuin sillon kaks vuotta sitten. Ne alkuhäppeningit oli jotain tajunnanräjäyttävintä ikinä (heti Placebon keikan jälkee....). Ja mä tykkään muutenki The Resistance -levystä! Siinä ei oo mitään vikaa.

Nyt vois lopetella... Jos joku eksyy lukeen tätä ni suositelkaa mulle uutta musaa?

Ei kommentteja: