2009/11/24

"I'm just a lonely boy with thoughts of growing old."

And call, call the sunshine to my shore
I'm just an empty boat who's sails are blowing cold
So bring your lamplight to my door

And I will never let you down
I will never let you down
I will never let you down
I will never let you down.


Nuo on Eskimo Joen biisistä Thunderclap. Sekin muuten on New Moonin OSTilla... Joo myönnän, oon nyt jääny vähän jumiin tohon. Mutta hei ihan oikeesti noi bändit (&biisit) on ihan liian hyviä että voisi ohittaa vaan parilla kuuntelulla. Kuulin Eskimo Joee ekan kerran varmaan pari vuotta sitten, Janni kerto! Kiitos Janni <3. Kuulin Sarahin eka, ihana et ne on tehny mulle biisin... <3 vittu plaa tää sekos tää paska ni nyt yritän korjaa tätä tekstii ja ei tuu mitää, en enää muista edes et mitä kirjotin sillo alkuu :D varmaa jotai lätisin lisää Eskimo Joest ja sit et haluisin kuulla taas jonku biisin joka sais mun selkäpiissä menee kylmii väreit. Ja et niitä salee meni Antonyn ja kumppaneiden I Fell In Love With a Dead Boys ja Bright Eyesin No One Would Riot For Lessis. Riotis kyl itkin myös. Maailman surullisin piisi =( en nyt jaksa ees linkittää noihi mitää ku ette kuitenkaa kato, ni googlatkaa jos muka kiindee.

Mietiskelin muuten yks päivä sitä, että miten eka en tykänny Antonyn äänestä yhtään, ja nykyään sitten sitäki enemmän. Vuoden se vaati että tajusin miten loistavaa musaa ne tekee ja että miten ihanan herkkä ääni sillä on =( ah haluun niiden keikalle taas.

En tiiä että mitä mulle tulee tästä Sea Wolfista mielee. Ihan samanlaista ku joku muu bändi mun mielestä muka, mut mikä! Miksen saa nyt päähäni en kestä.

Tää on kyl suht täydellinen soundtrack. Jos tässä olis vielä joku Beirutin Postcards from Italy (mikä muuten sisältönsä perusteella sopis tähän leffaa vitun hyvin!) nii ois pakko antaa viissataa pistettä ja parikymmentä papukaijan merkkii (papukaijamerkkii?). JANNI! Ku mä tiiän et luet tätä, ni vaik sua ei kiindee vittuukaa mikää New Mooni ni tän soundtrackin saat kyllä kuunnella! Salee löytyy Spotifysta, sun on pakko kun tää on niin hyvä :(

Joo tääki päivitys oli taas vaan tällasta paskanjauhamista, miks ylipäänsä kirjotan tänne/pidän blogia ku en osaa kirjottaa.

Enkä edes osaa liittää tähän youtubesta noita videoita et vois vaan painaa siitä kuvasta ni se biisi lähtis soimaa =( no osaan sentää linkittää... Joo nyt loppu lätiseminen. Moi.

And I will love to see that day
That day is mine
When she will marry me outside with the willow trees
And play the songs we made
They made me so
And I would love to see that day
Her day was mine

(Oon vissii linkittäny noi lainit ennenki, mut täydellinen säkeistö ni minkäs teet? Nero mikä nero.)

2 kommenttia:

janni kirjoitti...

highlight!
mä voin neuvoo sulle sen videoiden embeddaamisen jos haluut :---) ei o vaikeet!

sarah kirjoitti...

voisitki muute neuvoo! mut joku toinen päivä, tänään ei pystyne....