2008/01/27

Three inches above the floor, man in a box wants to burn my soul.

Words on aika täydellinen aloitusbiisi levylle, ainakin imo. Tajusin tänään, että bändin nimeltä Low I Could Live In Hope -albumi on aika täydellinen levy? Ja Words on aika täydellinen biisi. Kiitos Lowlle siis että ilmoittivat tulevansa Suomeen pian, muuten mulla olisi kestänyt ehkä vielä kauemmin tämän tajuamisessa. Koska oon kuunnellu vaan jotain When I Go Deafia, Death of a Salesmania ja Closeria ripiitillä...

Mulla ei varsinaisesti ole ketään kenen kanssa mennä katsomaan Lowta, mutta ihan kuin kukaan ei olisi koskaan käynyt keikoilla yksin? Okei okei, suurin osa ihmisistä ei varmaan olekaan mutta yks ja sama mulle. Kukaan ei oikein lämpee Lowlle (en ymmärrä miksi) ja se ainoo joka lämpee on 17v eli hehhe.


three inches above the floor
man in a box wants to burn my soul
and I'm tired, and I'm tired

is that the truth he says
the pain is easy
too many words, too many words

and I can hear 'em
and I can hear 'em

if you're hearing screams
come back child, come back
my hands are dry
but I know they're gonna make it
just one more night
too many words, too many words

Käsittämättömän ihana biisi.

Ja miten hyvin Last Night I Dreamt That Somebody Loved Me sopiikaan Alan Sparhawkin äänelle? Aww hyvät coverit on oikeesti hyviä. Hajoisin onnesta jos tulis keikalla.

Katoin äsken Knocked Upin, joka oli leffana ihan ok, perus jenkkiteinileffa, mut Loudon Wainwright III on säveltäny siihen musiikkia (Rufuksen ja Marthan isä). Täytyy kuunnella toi sountrackki vielä. Ja haha, Knocked Up oli ehkä viimeisin elokuva missä odotin kuulevani Bright Eyessia (kuunnelkaa No One Would Riot For Less ja I Will Be Grateful For This Day) mutta kuulin silti: We Are Nowhere and It's Now. Ja se sopi siihen kohtaukseen! Luv.

Yks juttu mua hämää ihan hitosti. Math and Physics Club _on_ Belle & Sebastiania, eri sanoilla vaan. Esimerkiks Cold as Minnesota -biisissä Charles EI vois kuulostaa enää enempää Stuart Murdochilta. On se indiepop vaan niin ihanaaaaa!

Ei muuta tällä kertaa. Morde.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mitäs vikaa 17v on!? Bitch! LOL, tää blogi o mul kirjanmerkeis

sarah kirjoitti...

17v ei oo mitää muuta vikaa ku et ne ei pääse tavalle :(( haha aww ihana tietää et ees joku lukee, kirjottelen sit vaa sulle bejb ;;))

Anonyymi kirjoitti...

Ai no sit saat anteeks......... Oon sun fani

Anonyymi kirjoitti...

kyl mäki luen sua, lorttosein<3

Sanni P kirjoitti...

Voin rehellisesti suositella yksin keikalle lähtemistä, beibe! Keskittyminen ja eläytyminen saattaapi sinullakin olla vielä tavallistakin syvempää. Se on mahdollista niinkin emotionaaliselle tsikulle kun meitsi 8D

Anonyymi kirjoitti...

Words on ihana<3