2008/01/26

Let's dance to Joy Division.

Tervetuloa avautumisblogiini! 90 % avautumisista koskee musiikkia ja loput kymmenen ovat todennäköisesti pelkkää teiniangstia.

Löysin tänään aivan mahtavan bändin: Cut City. Latasin olevinani Interpol - Mammoth EP:n ja kuuntelin ensimmäistä biisiä. Musiikki olisi voinut olla Interpolin mutta laulaja ei kuulostanut Paul Banksilta. Seuraava biisi (Damaged) kuulostikin jo ihan Joy Divisionilta joten leikin salapoliisia ja googlailin hieman ja bändin nimeksi paljastui Cut City. Aaaaa miten hyvää post-punkia!

Katsoin äsken Interpolin Lontoon keikan ja vittu perkele sentään, miksi ne ei voi tulla Suomeen. Foo Fighters Provinssiin, JES, laukesin jo pelkästä ajatuksesta. Tai sitten en. INTERPOL tai RADIOHEAD kiitos. Moni muukin käy.

Tutustuin eilen kahteen Sanjan hienoon bändiin, The Maccabees ja The Wombats. Molemmat mainioita orkestereita. The Maccabeesien Toothpaste Kisses kuulosta siltä kuin se olisi tehty kolmisenkymmentä vuotta sitten joten aww. (Bändi on kuitenki perustettu vasta 2005 että ihan hyvin).

The Wombatsien Let's Dance To Joy Division on niin jorattava biisi. Kuunnelkaa! Mä en kuuntele kuin hyvää musiikkia, eli ottakaa vinkeistä vaareja ja tutustukaa uuteen hyvään musiikkiin.

So if your ever feeling down
Grab your purse and take a taxi
To the darker side of town
That's where we'll be
And we will wait for you and lead you through the dancefloor
Up to the D.J booth
You know what to ask for
You know what to ask for

Go ask for Joy Division
And celebrate the irony
Everything is going wrong
But we're so happy
Let's dance to joy division
And raise our glass to the ceiling
'Cos this could all go so wrong
But we're just so happy
So happy

Go ask for Joy Division? Missä voin mennä pyytämään Joy Divisionia? En missää, Suomessa ainakaan. Okei, ehkä noi indieletcrodiscot niitä vois soittaa mutta niitä on niin harvoin enkä koskaan ehdi niihin. Nyyh. No, joskus sitten.

So let the love tear us apart
I've found the cure for a broken heart

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

mikäs tää tälläne nyt o HÄH?! =((

Anonyymi kirjoitti...

No semmonen ku en jaksa avautuu Livejournalissa :---D