2009/12/27

Oh no, my feelings are more important than yours.

NYYH en päässyt Voicen webawardsien paras musablogikilpailuun mukaan :(((((((( nyt oon sad. Tai ehkä en oo, paska blogi paskat musat. Antaa parempien voittaa! Onnee jokaselle!

Mut niin. Taisin eilen löytää uuden kantapaikkani! Ja se olis sit tää Ruma? Tai oli ainaki kivaa sillee, et tanssilattial ei soinu oikeestaan ku hyvä musiikki, harvemmin sitä saa joraa The Soundsia, The Strokesii, The Hivesii, Bluriiiiiiiiiiiiiiiiii. Eikä ees nolottanu joraa ilman kavereita! Paitsi tietty vähä.-...--.

En ollu tienny et toi Ruma oli rantautunu stadiinki, kaverit vaa oli että mennää sinne ja sit sanoin että ookoo. Eka biisi minkä kuulin oli itseasiassa DEn We Might Fall Apartti ja siin vaiheessa oli vielä oikeestaa aika ristiriitaset fiilikset :DD ei siinä, olihan se vitun hyvä biisi..... Sillon 5 vuotta sitte ainaki. Mut ei oo kyllä lähellekään paras FAIlta. Mut jooojojjojoo ei mun pitäny alkaa jauhaa Disco Ensemblestä.

Ja voi vittu oli meinaa halpa bisse, siis stadin mestaks, mut ainiiiiii eihän se kyl kauaa pysy halpana, kai se on vaa siks ku se aukes just vähä aikaa sit. Voi vattu. Nii ja se kyl vitutti ku sai jonotella tunnin baaritiskille.

Oke no en tiedä kantiksesta mutta tuolla aion käydä uudestaanki.

Ja heeii Last nite o haetuin biisi strokeseilt tuol SPOTIFYS. Aika weird, en odottanu et se olis. No what ever.

Sori että tällä merkinnällä ei ollu muuta pointtii ku et darra-avautuminen.

Nyt lähden hakemaan PITSAAAAAhhh

Ja Janni kyl mä viel kuuntelen sitä Maybeshewillii! ;--)

1 kommentti:

jannir kirjoitti...

HEI meikä tulee joskus messii, Ruma kuulostaa iha meikän mestalt :-----D ja ei toi musakaa kuulosta hirveen pahalt.. Mis se o? tai ennemmi MILLO MENNÄÄ!