2011/02/16

It takes an ocean not to break.

Noniin! Sain vihdoinkin kuunneltua Interpolin uusimman levyn läpi ja voin kertoa et ei ollu mikään maailman helpoin juttu. Ihan uskomatonta paskaa, jos vois suoraan sanoo. No ei paskaa mut ei vaan sellasta mitä mä niiltä haluaisin ja mitä nyt muutenkaan kuuntelisin. Kaukana on Next Exitit ja Hands Awayt. Mut löyty sieltä 2 hyvää biisiä! Nimittäin Lights ja sit All of the Ways. Tossa jälkimmäisessä on pientä Stellaisuutta, mikä on tosi jees.

Mut keikka parin viikon päästä! Kyllähän mä nyt Interpolia aina lähden kattomaan vaikka niiden kaks viimeisintä tuotosta ei ookkaan niin hyviä. Antics ja TOTBL kun kuitenkin on täydellisiä.

Sit toinen, et parin viikon päästä ois jo toi The Nationalkin! Se on perjantaina ja sit lauantaina lähdetäänki jo Ruottin maalle :---D missä on sit maanantaina se Poli... En tiiä kumpaa ootan enemmän, varmaan yhtä paljon kumpaakin? Tosin Interpol nyt on silleen enemmän lemppari noista, ni ehkä sitä sit kuitenkin. Mut Slow Show, ei se National hirveen kauas jää. Etenki ku niiden musa ei mee huonompaan suuntaan. Mitäköhän mä nyt selitän...

Sit on viel yks keikka tulos ens kuulle mut siitäpä en vielä kerrokaan et mikä se on.......... Stay tuned!




2 kommenttia:

janni kirjoitti...

oot iha hassu-sara. ps: ooksää tän jo kuullu(/nähny) http://www.youtube.com/watch?v=cfOa1a8hYP8 tuli vähä puskist toi uus levy!

Suvi kirjoitti...

mä en pysty käsitteleen tulevaa.


nimim. i'm on fayaaa