2008/02/07

I lose some sales and my boss won't be happy...

... but I can't stop listening to the sound of two soft voices blended in perfection from the reels of this record that I found. Homesick on niin vitun paras.

Kuinka parasta Kings of Convenience oikeastaan onkaan? Erlendin ja Eirikin äänet sopii niin helkkarin hyvin yhteen ja toi lause on niin totta mitä ne laulaa. Riot on an Empty Street on viiden ja puolen tähden levy, jos saan sanoa.

Ei löydy tältä levyltä ainoatakaan täytebiisiä, niinkuin esimerkiksi Quiet is the New Loudilta löytyy. Mutta QitNL:lta löytyy KoCin paras biisi, nimittäin I Don't Know What I Can Save You From. Toi biisi youtubessa on muuten Röyksoppin remix, joka on mielestäni ehkä parempikin kuin alkuperäinen. Outoa, koska en yleensä tykkää remixeistä YHTÄÄN. Mutta eka biisi jonka kuulin Kocilta oli juuri tuo nimenomainen remix, saattaa johtua siitä. Maailman paras biisi, oikeasti. Ei mene yksikään biisi Radioheadilta tai The Smithseiltä ton ohi, vaikka bändeinä ovatkin parempia ja kokonaisuuksina ja ja ja emt. Mut luvv.

Haluisin keikkaa ja uutta levyä. Voisinko saada?

Nyt nukkumaan.

Ps. Titanic :''''''((((((((((((((((((((((( <333333

Ei kommentteja: